Zašto su burme belo zlato pun pogodak

burme belo zlato

Pravilan odabir burmi podrazumeva usaglašavanje želja i ukusa oba partnera. Danas je ponuda vrlo ranovrsna i rasprostranjena, pa se u svakoj zlatari mogu pronaći burme belo zlato, žuto, roze, sa ili bez određenih detalja i dodataka. Cena uglavnom nije dominantan faktor izbora modernih budućih mladenaca. 

Burme belo zlato su poslednju deceniju, čak i nešto duže, veoma popularne i tražene. Oštro oko i vrsni poznavaoci ih i na daljinu razlikuju od srebra, a i činjenica je da savremeni mladenci uglavnom biraju zlatnu varijantu, u poređenju sa svim drugim materijalima. Mnogo je razloga zbog kojih su burme belo zlato pun pogodak, i neki od njih biće dati u nastavku teksta. 

Burme belo zlato su univerzalne i svedene

Jedan od prvobitnih razloga koji sugerišu da burme belo zlato zasijaju na prstu buduće mlade i mladoženje, jeste njihova svedena boja, univerzalnost i jednostavnost. Iako i one mogu imati različite detalj, savršeno je to što bojom odgovaraju svakodnevnom nošenju. Sama siva nijansa lako se uklapa uz sve odevne kombinacije – elegantne, sportske ili svakodnevne. Muškarci danas vole obično neutralnije modele i varijante, pa su za njih burme belo zlato savršen izbor, čak i kada se dame odluče za neku drugu kombinaciju.

Uz to, savršeno se „slaže“ sa ostatkom nakita, bez obira na boju, materijal i vrednost. Njihova svedenost može se okrenuti i ka upečatljivosti, posebno ukoliko se dodaju detalji u drugoj boji zlata, od platine, opala i slično. Današnji parovi kada biraju muške i ženske burme belo zlato opcija uglavnom bude izbor ukoliko žele identične modele prstenja. Velika prednost je i jednostavno održavanje, nepromenjivost tokom vremena, jer jednostavno burme belo zlato imaju iste oznake, kvalitet i svojstva kao žuto, samo se razlikuju tonovi boje. 

Mogu imati unikatne detalje i dodatke

Burme belo zlato važe za jednostavne i svedene, ali mogu biti obogaćene raznovrsnim detaljima. Nekada su to sitniji ili krupniji cirkoni, čak i drago kamenje – dijamanti, brilijanti, safiri i drugi. Ovi detalji dodaju se najčešće samo na žensku burmu. Uz to, kombinovanje burme belo zlato sa drugom bojom – dodatkom u žutoj ili roze boji, daje i čak uz jednu liniju upečatljiv model. Istovremeno, belo zlato može imati sjajnu, matiranu ili kombinovanu površinu, što je još jedan način da se učine primetnijim i upečatljivijim. Dodatno, još neki od detalja za burme belo zlato su linije, udubljenja ili ispupčenja nepravilnog oblika – 3d ukrasi, dodaci od platine i mnogo toga drugog.

Uz sve što je navedeno, ovi modeli mogu se gravirati sa spoljašnje ili unutrašnje strane i najčešće se radi o inicijalima ili važnim datumima. Pored toga, ono što je inovativno jeste preslikavanje otiska prsta na burme belo zlato, što izgleda fenomenalno. Stvaranje „priče“ koja počinje na jednoj, a završava se na drugoj burmi parova još jedna je od modernih ideja za savremene kreacije. To može biti polovina srca, slobnih oznaka, datuma i mnogo toga drugog. 

Burme belo zlato obožava veliki broj osoba. Njihova popularnost je u stalnom porastu i najveći broj parova pronađe idealan kompromis odabirom belog zlata kao idealne varijante i za ženu i za muškarca. Moderna ponuda u našoj zemlji je uvek atraktivna, prate se svetski trendovi i stvaraju unikatne ideje, što čini da burme belo zlato zaista budu jedinstvene i različite od drugih.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *