Vikend u Beogradu

Vikend tura Beogradom

Planirate da obiđete Beograd za sledeći vikend ili ste već spakovali kofere i čekate svoj let? Ne brinite, iako je Beograd za prosečnog Beograđanina poprilično veliki grad, možete posetiti većinu njegovih znamenitosti tokom jednog vikenda, uz jedan trik: izbegavajte ggradski prevoz i taksiste: autobusi su tokom leta prepunoi, a linije su redukovane, dok takstisti vole da prave nešto veće krugove kako bi dobili nešto veću zaradu.

Može li se obići sve za dva dana

Zbog toga je rent a car najbolji izbor za vas ukoliko želite da za tako malo vremena posetite većinu znamenitosti koje vam pruža Beograd. AR rent a car Beograd aerodrom Vam nudi širok asortiman udobnih i sigurnih vozila za iznajmljivanje i to bez depozita. Ukoliko u Beograd dolazite avionom, svoje vozilo možete preuzeti na samom aerodromu, bez drugih prevoza do centra grada. Uz to, ukoliko odlučite da se taj vikend malo produži, iznajmljenim vozilom možete otići i van Beograda ili čak i u inostranstvo! Takođe, ova izuzetno jeftina rent a car ponuda vam neće praviti skrivene troškove ukoliko morate da promenite datum ili otkažete rezervaciju.

Fleksibilni uslovi iznajmljivanja vozila

Što se uslova iznajmljivanja automobila tiče, Rent a car Beograd iznajmljuje automobile osobama koje su navršile 21 godinu i koje imaju vozačku dozvolu najmanje dve godine, a treba dati na uvid pasoš ili ličnu kartu, kao i vozačku dozvolu. Radno vreme poslovnice je od 07-24 h na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, a na sajtu možete naći sve informacije 24 h dnevno.

Specijalne ponude rent a car vozila za bolji doživljaj Beograda

Još jedno poznato i pouzdano ime među Rent a car kompanijama je Rent a car Beograd Stars koja, pored klasičnog iznajmljivanja vozila, nudi i transfer luksuznim vozilima od i do aerodroma, po pristupačnim cenama. Pored toga, iz specijalne ponude izdvajaju se i lizmuzine za mladence, te je ovo idealan način da iznenadite svoju lepšu polovinu ukoliko ste hteli da je zaprosite baš u gradu na ušću dveju velikih reka, a za turiste koji nisu vozači nude i usluge profesionalnih vozača po vrlo povoljnim cenama, naročito u odnosu na taksi. 

Raznovrstan vozni park

Što se voznog parka tiče, Rent a car Beograd stars nudi automobile dobro poznatih proizvođača kao što su Audi, Peugeot, Škoda, Golf, Toyota, Citroen, Fiat i sl, ne veće starosti od svega nekoliko godina. Uz povoljne cene, takođe su priređeni i popusti za duži najam vozila. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *