Kvalitet rent a car vozila

Ukoliko ste odlučili da određeni deo odmora provedete u Beogradu a ne dolazite svojim automobilom, Rent a car Beograd se pobrinuo da ne osetite nedostatak prevoznog sredstva, već da uživate u boravku u glavnom gradu Srbije. I to ne bilo kakvim vozilom. Prioritet koji pred sobom postavlja Rent a car Beograd jeste kvalitet vozila koji garantuje da će vaše putovanje biti bezbedno. Jedan od najboljih dokaza je rast koji je posledica sve veće tražnje klijenata zadovoljnih našim uslugama čiji je kvalitet srednje slovo.

Detaljna kontrola vozila

Ono što možda niste znali ili očekivali jeste da Rent a car Beograd vrši detaljan tehnički pregled svakog automobila pre nego što se on iznajmi. Čim je jedan automobil dostupan za rentiranje, to znači da su obavljeni svi neophodni testovi koji dokazuju da je on u ispravnom i voznom stanju.

Pogodnosti za najmlađe

Za one koji putuju sa najmlađima, tu su sedišta za decu, kolevke i busteri. Ovo je deo naše dodatne opreme i ne naplaćuje se dodatno, osim u periodu sezone. Tu pre svega mislimo na letnje mesece i dane oko novogodišnjih i božićnih praznika. Lanac za sneg je deo naše dodatne opreme pogodan za zimska putovanja.

Različite varijante najma

Na sajtu možete pronaći sve neophodne informacije o vozilima koje nudi rent a car Beograd. Među njima su uslovi najma, trajanje najma, vrsta vozila, vremensko trajanje najma. Takođe, možete birati između različitih varijanti kao što su da sami vozite iznajmljeno vozilo ukoliko priložite validnu vozačku dozvolu u trjajanju od najmanje dve godine, ili pak opciju u kojoj ćete imati vozača koji će vas brzo i bezbedno voziti od tačke A do tačke B. Ono što vam je zagarantovano bez obzira za koju se ocenu opredelite jeste i više nego pristupačna cena, kao i bezbednost koja je na maksimalnom nivou. Uz to, za duži najam vas očekuju i popusti, te možete i uštedeti.

Osim prve asocijacije koja se tiče noćnog provoda, Beograd je postao sve prepoznatljivija poslovna destinacija kako za one koji fizički moraju da budu u Srbiji, tako i za oni koji već duži vremenski period rade onlajn jer nudi nesvakidašnji spoj dobre poslovne atmosfere, pomenutog odličnog noćnog života, ali i odlične praktične usluge koja vas čeka čim stignete, kao što je rent a car Beograd.

Lak i brz najam

Vozilo možete rezervisati u samo nekoliko koraka. Sve što je potrebno jeste da posetite naš sajt i popunite formular. Depozit je obavezan prilikom svakog rentiranja vozila. Cena rent a cara obuhvata i osiguranje, pri čemu pružamo mogućnost i Ful osiguranje. Na cenu utiče klasa vozila o čemu se detaljnije možete informisati i našem sajtu. Ovim se potpuno osiguravate od bilo koje vrste nesreće i ne morate plaćati dodatni iznos.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *